Opnieuw hoge score voor Iselinge Hogeschool in Nationale Studenten Enquête

23-06-2021

In de vandaag gepubliceerde Nationale Studenten Enquête 2021 (NSE) scoort Iselinge Hogeschool voor al haar opleidingen beter dan het landelijk gemiddelde. Waar het landelijk gemiddelde van hbo-opleidingen een 3,5 is (maximale score is 5), geven studenten van de Doetinchemse hogeschool de voltijd, deeltijd en academisch pabo een 3,9. De relatief nieuwe Associate degree Pedagogisch Educatief Professional krijgt maar liefst een 4,1. 

De nationale enquête onder studenten, uitgevoerd door Studiekeuze123, laat zien wat de huidige studenten vinden van hun opleiding en onderwijsinstelling. Hij wordt door veel nieuwe studenten gebruikt bij de keuze voor een opleiding die bij hen past.

Directeur-bestuurder Anne-Marie Haanstra over de resultaten van Iselinge Hogeschool: “Het is een hele mooie opsteker. We zijn verheugd dat de studenten van al onze opleidingen zo enthousiast zijn. Het is waardevol om deze feedback van studenten te krijgen. Het daagt ons uit om onszelf nog verder te verbeteren. We zijn trots dat we in de ogen van studenten een zeer goede aansluiting hebben op hun toekomstig beroep.”