Van 2 tot 6 oktober vieren we de jaarlijks terugkerende week van de educatieve professional. Wij vinden dat alle (aankomende) professionals die werken in de kinderopvang, onderwijs en jeugdzorg het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en daarom reserveren wij een hele week voor betekenisvolle en leuke activiteiten. Vier jij het met ons mee?

Interactief college

Binnen de week van de educatieve professional verzorgt een nog onbekende spreker een interactief college. 

Inspiratiewebinars

Inspiratie opdoen vanuit je bureaustoel of je luie stoel? Bekijk de inspiratiewebinars van 2022.

Propedeuse-uitreiking

Op de dag van de leerkracht vieren we de propedeuse-uitreiking met alle studenten die hun studiepunten (ECTS) van het eerste jaar van de bachelor gehaald hebben.

Feestelijke ontvangst

Studenten van Iselinge Hogeschool kiezen voor het educatieve domein. Daar zijn we heel trots op! We maken een extra vrolijk feestje van hun schooldag. Ze zullen onthaald worden als echte VIP's. 

Dag van de leerkracht

Donderdag 5 oktober 2023

Traditiegetrouw vieren we op 5 oktober de internationale dag van de leerkracht. Die dag zijn de pabostudenten op hun stage. Meer dan 40% van de opleiding vindt plaats in de praktijk. Voor studenten dus een vertrouwde plek. Ze zullen daar vast en zeker een beetje extra in de watten gelegd worden.  

Meer muziek in de klas

Op ..... sluiten we aan bij de viering van het tweejarig bestaan van het MuziekopleidersAkkoord. Er is een mooi programma in Amare, huis van het Koninklijk Conservatorium Den Haag, voor (aankomend) educatieve professionals, lerarenopleiders, managers en directeuren. Onder andere een workshop Digitale didactiek, Werksessie 'Inclusief in opleiding en muziekonderwijs' en Werksessie lesbrieven ‘Muzikale Verhalen’.

Iselinge Hogeschool viert deze dag met het (digitale) IselingeMuziekplein. 

Muziek workshop

Kom naar de Meer Muziek in de Klas-workshop op Iselinge Hogeschool over het ontwikkelen van eigen vaardigheden en werkvormen voor in het primair onderwijs.