Leer voor je leven

Afsluiting VSLS

LET OP! De afsluiting VSLS gaat niet door: 

De weersvoorspellingen zullen vast niet hebben geholpen....aanstaande woensdag zouden we het project Versterking Samenwerking Lerarenopleiding en Scholen feestelijk afsluiten. 

Het aantal aanmeldingen is echter niet voldoende om het voorgenomen programma van deze middag tot zijn recht te laten komen. We hopen dat u daar begrip voor heeft.
 
Eén van de onderdelen van het programma was de uitreiking van het eerste exemplaar van het projectboek VSLS. Het boek is klaar. Het eerste exemplaar zal nu met een feestelijk praatje worden uitgereikt op de veldcontactdag van 31 oktober 2017.

 

Ga mee op reis met de onderzoekers van Versterking Samenwerking Lerarenopleidingen en Scholen (VSLS).

Op 20 september sluiten we VSLS af met een fietstocht door de prachtige Achterhoek. Onderweg zijn er leuke en interessante tussenstops waarbij de thema’s van VSLS centraal staan.

De samenwerking tussen het veld en de pabo heeft door VSLS een grote impuls gekregen. Het is tijd om ons te verwonderen over de grote hoeveelheid opbrengsten van de zes
themagroepen. We kijken ook vooruit waarbij we samen het onderzoek gaan verduurzamen in onder andere de academische werkplaats en de leernetwerken van de minoren.

Aan het einde van deze actieve en uitdagende dag zal het VSLS-opbrengstenboek overhandigd worden door Ans van Eijndhoven. Ook voor u zal er een exemplaar klaarliggen.

Programma:

13:45 14:00 uur inloop op Iselinge Hogeschool
14:00 14:15 uur welkom door Ans van Eijndhoven
14:15 17:00 uur fietsroute
17:00 17:10 uur overhandiging VSLS-boek
17:10 18:00 uur borrel

Graag hier aanmelden. 

uitnodigingvsls_pagina_1_1077

 

uitnodigingvsls_pagina_2_759

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn