Leer voor je leven

Bestuur en organisatie

Maak kennis met Iselinge Hogeschool. Wij investeren in kwalitatief en vernieuwend onderwijs. Met ongeveer 400 studenten en 60 medewerkers behoren wij tot de kleinschalige hbo-instellingen. Het voordeel is dat je als student direct te maken hebt met onze docenten en medewerkers die de opleiding en de begeleiding verzorgen. Je verdwijnt bij ons niet in de grote massa. We vinden persoonlijke aandacht voor iedere student en aandacht voor het contact tussen jou en docenten erg belangrijk.

Organisatie

Onderwijsinnovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan op de tweede plaats van de beste pabo’s in Nederland en mogen het predicaat topopleiding dragen (Hbo keuzegids 2019). Op die manier is Iselinge Hogeschool een solide huis, waarin nieuwe ontwikkelingen steeds een plaats krijgen. We doen dat in nauwe samenwerking met universiteiten, adviescentra, opleidingsinstituten en andere hogescholen. Op die manier kunnen wij je een breder en verdiepend opleidingspakket aanbieden, zoals masteropleidingen en nascholing. Het scholenveld speelt een belangrijke rol in het opleiden van studenten tot startbekwame leraren.

Bestuur en management

De eindverantwoordelijkheid voor de hogeschool ligt bij de directeur-bestuurder. Zij legt verantwoording af aan de raad van toezicht. De onderwijsmanager is verantwoordelijk voor een deel van de bedrijfsvoering en zij geeft leiding aan het docententeam. 

Ans van Eijndhoven _mg_8101-2_250
Ans van Eijndhoven, directeur-bestuurder Els Keusters, onderwijsmanager

 

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn