Introductie en algemene basisregels

Op deze pagina staat informatie over de maatregelen die we nemen rondom het coronavirus (COVID-19) voor (aankomende) studenten, medewerkers en partners. Als hogeschool houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We sluiten aan bij het beleid zoals dat binnen het hoger onderwijs wordt uitgevoerd in samenwerking met RIVM, GGD en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De huidige virusvariant is minder ziekmakend, maar er raken nog steeds veel mensen besmet met het coronavirus. De basismaatregelen ten aanzien van hygiëne en gezondheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen blijven van kracht. Het is belangrijk dat iedereen de basismaatregelen blijft volgen, ook wanneer men gevaccineerd is (zie ook de webpagina op Rijksoverheid). 

LET OP! Je kunt geen zelftesten meer bestellen via zelftestonderwijs.nl. De zelftesten zijn nog wel beschikbaar via het KCO. Je kunt ze daar ophalen zonder te reserveren. 

Nog even de basisregels:

Laatste corona-updates:

15 maart: geen specifieke coronamaatregelen meer behoudens de basisregels hierboven en dat indien een student zich moet afmelden voor een toetsen als gevolg van corona dit gemail moet worden naar stip@iselinge.nl. Dit moet voor aanvang van de toets. De student verliest geen kans

25 februari: geen mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand meer

1 februari: Onderwijs in blok 3 pabo en blok 1 Ad-PEP: uitgangssituatie 1,5 meter afstand

Afwezigheid

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom je als student, als gevolg van corona, niet naar de opleiding, opleidingsschool of praktijkplek kunt gaan. Wat moet je doen in zo'n geval?

- Je informeert je studiecoach en de docenten van wie je lessen mist. 

- Je informeert je schoolopleider en mentor. Met je schoolopleider maak je afspraken, bijvoorbeeld over dingen die je op afstand kan doen en het inhalen van gemiste dagen.
- Daarna informeer je je studiecoach over de afspraken die je hebt gemaakt.

Het kan gebeuren dat je stagedagen mist of opdrachten niet kan uitvoeren ten gevolge van corona. Het is belangrijk om de planning dan bij te stellen en te onderzoeken wanneer de activiteiten ingehaald kunnen worden. Mocht de studievoortgang in gevaar komen, dan is het advies om contact op te nemen met jouw studiecoach.

Contactgegevens

Algemene coördinatie:
Anne-Marie Haanstra, 06-10823759, anne-marie.haanstra@iselinge.nl
Communicatie en woordvoering:
Elise Veenhuis, 06-18212328, elise.veenhuis@iselinge.nl
Contactpersoon voor (aankomend)studenten:
Kevin Kettering, kevin.kettering@iselinge.nl
Contactpersoon bewegingsonderwijs
Marcia Kuipers, marcia.kuipers@iselinge.nl
Ondersteuning ICT
0314-374100, helpdesk@iselinge.nl