Investeer in je toekomst en behaal extra certificaten tijdens je studie

10-06-2020

Wil jij extra uitdaging en extra certificaten halen tijdens je studie? Schrijf je dan in voor één van de volgende post-hbo modules (start na de zomervakantie).

Je rond deze modules af met een certificaat. Dit certificaat biedt je de mogelijkheid om op een later tijdstip (bijvoorbeeld na het afronden van je pabo) een vrijstelling aan te vragen voor dit thema binnen een post-hbo-opleiding binnen hetzelfde domein. Daarmee verspreid je dus enerzijds de studielast en anderzijds heb je nu al een voorinvestering gedaan in je toekomstige professionalisering binnen een post-hbo-opleiding.

Als student van Iselinge Hogeschool kun je deze module tegen een gereduceerd tarief volgen. € 200,- voor de modulen die € 230,- kosten en € 315,- voor de modulen die voor leerkrachten €350,-kosten.

Deze modules worden je aangeboden door Iselinge Academie, onderdeel van Iselinge Hogeschool. Naast post-hbo-opleidingen en masters verzorgt de Academie ook cursussen op verschillende domeinen.

Kijk voor meer informatie op https://www.iselingeacademie.nl en als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. Tel: 088 093 1700 of mail naar info@iselingeacademie.nl