Lancering IselingeMuziekplein ter ere van MuziekopleidersAkkoord 7 oktober 2020

21-09-2020

Heel Nederland viert op 7 oktober 2020 de ondertekening van het MuziekopleidersAkkoord. In dit akkoord sluiten de pabo’s en conservatoria een samenwerking voor de lange termijn. Een bijzonder moment, omdat dit een enorme stap is op weg naar muziekonderwijs voor álle kinderen op álle basisscholen van Nederland. Meer informatie over dit akkoord vind je op meermuziekindeklas.nl/nl/ muziekopleidersakkoord

Iselinge Hogeschool viert deze dag door de lancering van het IselingeMuziekplein. Dit digitale muziekplein is een plek van inspiratie en kennisdeling voor en door (aankomende) leerkrachten, lerarenopleiders, cultuurmedewerkers, muziekpartners en kinderen.

Op 7 oktober staat er op het muziekplein een les klaar die (aankomende) leerkrachten samen met hun klas kunnen doen, zonder uitgebreide voorbereiding. Het doel is om iedereen te laten ervaren dat muziekmaken met de klas heel leuk is en niet moeilijk hoeft te zijn. Zet 7 oktober alvast in je agenda en bezoek dan de website van Iselinge Hogeschool.