Aanpassingen onderwijs en toetsing

15-12-2021

De vervroegde sluiting van basisscholen heeft mogelijk impact op jouw studievoortgang, omdat je sommige studieopdrachten bijvoorbeeld niet goed/tijdig kan uitvoeren. 

Probeer allereerst in overleg met jouw mentor en schoolopleider een oplossing te vinden voor de opdrachten die je in de stage moet uitvoeren. We realiseren ons dat dit soms wat creativiteit en extra tijd vraagt. Indien nodig kan ook de begeleider van Iselinge Hogeschool met je meedenken. 

Mogelijk kun je volgende week ondersteunen bij de noodopvang en zo enkele schoolopdrachten (in aangepaste vorm) toch uitvoeren. Als laatste is er wellicht ook de mogelijkheid dat je via www.studentenGChelpenmee.nl ondersteunt bij thuisonderwijs voor kinderen van werkende ouders.  

We realiseren ons dat met name de planning onder druk komt te staan. Daarom doen we enkele aanpassingen die te maken hebben met stage en het inleveren van werkstukken:

Stage
In week 4 en week 5 is er ruimte eventueel gemiste stagedagen in te halen. Doe dit in overleg met jouw mentor en schoolopleider. Het kan ook zijn dat jouw praktijkbeoordeling opschuift, maar dat gaat in overleg met jou. 

Werkstukken
We verplaatsen de inleverdatum voor een aantal werkstukken naar achteren. Welke werkstukken dit precies zijn, laten we je zo snel mogelijk vóór de kerstvakantie weten.

Voor alle coronamaatregelen en -basisregels die betrekking hebben op Iselinge Hogeschool: www.iselinge.nl/corona