Bijdragen op het Veloncongres

26-01-2022

Op 17 en 18 maart vindt het Velon Congres plaats in Brugge. Zoals ieder jaar komen lerarenopleiders bij elkaar om bevindingen uit onderzoek, mooie ideeën en interessante ervaringen uit te wisselen. Iselinge Hogeschool laat natuurlijk van zich horen op het congres:

Op donderdag 17 maart presenteert Bram Oonk met Anouk Wezendonk-Brouwer van de Marnix Academie het paper ‘Datagestuurd werken in de rekenles met gebruik van adaptieve leertechnologie’.

Nienke Reessink presenteert op 17 maart haar paper ‘Zelfregulatie door nudging in hybride onderwijs’ met Rosanne Hebing en met Emmy Vrieling van de Open Universiteit.

Op vrijdag 18 maart presenteert Carolien van Riswijk samen met Aukje Vollema van het Graafschap College het paper ‘Interprofessioneel Samen Opleiden’. Ook Rosanne Hebing presenteert op 18 maart: samen met Emmy Vrieling presenteert ze het paper ‘Leermotivatie van studenten in netwerken: ontwerpprincipes voor het pabo-curriculum’ en het paper ‘Curriculum in ontwikkeling: computational thinking op de pabo’, samen met Ronald Keijzer en Anna Hotze van Hogeschool IPABO.

Wil je meer weten over het Velon Congres 2022? Kijk dan op de website.