Vacature lid Raad van Toezicht

Heb je bestuurlijke ervaring en weet je goed om te gaan met maatschappelijke vraagstukken in een dynamische en complexe context? Wil jij meer betekenisvol werk doen en maatschappelijke impact maken? 

Dan is de functie ‘lid Raad van Toezicht’ bij Stichting Iselinge Hogeschool wellicht wat voor jou!

Stichting Iselinge Hogeschool leidt studenten op tot leraar basisonderwijs of educatief professional in de jeugdzorg, kinderopvang of het basisonderwijs. Wij werken daarbij samen met zo’n 100 basisscholen in de Achterhoek en Liemers en met tal van andere organisaties. Stichting Iselinge Hogeschool zorgt jaarlijks voor tientallen nieuwe juffen en meesters en pedagogisch educatieve professionals die in de regio hard nodig zijn om voldoende én goede leerkrachten voor de klas te houden! Stichting Iselinge Hogeschool ontwikkelt zich tot dé kennisinstelling in de regio voor een leven lang ontwikkelen in het pedagogisch-educatieve domein, inclusief om- en bijscholing. 

Lees dan eerst de profielschets. Je hoeft geen werkervaring in de onderwijswereld te hebben, want dat hebben de collega RvT-leden al volop.

Als nieuw lid van de RvT van Stichting Iselinge Hogeschool, worden dit je collega’s: Mark Slinkman, Ton Bestebreur, Wybren de Zwart en Ina Vogelzangs.

Voor meer informatie over de functie kun je een email bericht sturen met je telefoonnummer naar Mark Slinkman, voorzitter van de Raad van Toezicht: m.slinkman@bergendal.nl. Hij neemt dan spoedig telefonisch contact met je op.

Je kunt solliciteren door uiterlijk 25 september een mail te sturen naar marcia.kuipers@iselinge.nl met daarin jouw motivatie en cv. Wij plannen gesprekken met kandidaten op 9 oktober tussen 18.00 uur en 21.00 uur in Doetinchem.