Informatieavond Ad-PEP

Ben je geïnteresseerd in een carrière in het (speciaal)onderwijs, jeugdzorg of kinderopvang? Wil je je ontwikkelen tot een professionele en inspirerende leraarondersteuner of pedagogisch beleidmedewerkers/coach en in twee jaar een hbo-dipoma halen? Dan is de associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad-PEP) op Iselinge Hogeschool iets voor jou! Kom naar onze speciale informatieavond en ontdek alles wat je moet weten om een succesvolle (volgende) stap te zetten naar een boeiende loopbaan.

Waar en wanneer

Datum: 26 september 2024
Tijd: 19.00 uur - 21.00 uur
Locatie: Iselinge Hogeschool, Bachlaan 11, 7002 MZ in Doetinchem

Wat kun je verwachten?

Tijdens de informatieavond kun je kennismaken met onze associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad-PEP). Ontmoet onze deskundige docent-onderzoekers, spreek met enthousiaste studenten en ontdek wat deze opleiding jout te bieden heeft. Het programma van de avond omvat onder andere:

  • Presentaties over de inhoud en structuur van de opleiding.
  • Mogelijkheid om een voorproefje te krijgen van het lesmateriaal.
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen.
  • Informatie over het toelatingsproces, stages, toetsing, studeerbaarheid, privé-studie-werkbalans, financieringsmogelijkheden (o.a. OpIJver Voucher) en begeleiding tijdens de opleiding.

Programma

19.00 uur - 19.15 uur: Inloop
19.15 uur - 20.00 uur: Presentaties opleidingen
20.00 uur - 21.00 uur: Ontmoeting met studenten en docenten in het werkcafé. En mogelijkheid voor gesprekken over toelating en toetsing, maatwerk en stage.

Aanmelden voor de informatieavond

Het is fijn als je ons laat weten dat je naar de informatieavond komt. Schrijf je in de informatieavond door het registratieformulier in te vullen. We verwelkomen jou en de mensen die jij mee wilt nemen graag! De koffie en thee staat voor jullie klaar.

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op jouw keuze adviseren we je om de webpagina over de Ad-PEP goed door.

Twijfel je tussen de Ad-PEP of de deeltijd pabo en weet jij niet welke opleidingsvariant het beste bij jouw situatie en wensen past? Bekijk dan de studiekeuzebeslisboom. 

Heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over de Ad-PEP of de informatieavond, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Telefoon: 0314-374100
E-mail: info@iselinge.nl