We stellen ons even voor!

Onze docenten maken graag kennis met jou. Heb je al concrete vragen? Dan volstaat wellicht e-mailcontact. Mocht je nog in de orienterende fase zijn, plan dan een gesprek in met een docent. Hij/zij kan tijdens een beeldbel/telefoongesprek jou alles vertellen over de opleiding. De docent zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen. 

Ester Alake

Ester Alake

Deeltijd pabo

Graag ga ik met jou in gesprek. Ik ben Ester Alake-Tuenter, studiecoach van deeltijd verkort 1 en deeltijd regulier 2
studenten. Op Iselinge geef ik onderzoek, pedagogiek en onderwijskunde. Verder ben ik onderzoeker in de
Academische Werkplaats Ouderbetrokkenheid. Ook organiseer ik samen met een collega buitenlandse stageplekken
voor studenten. 
Als je als aanstaande deeltijdstudent vragen hebt over je studiekeuze, mogelijke voorbereiding op de pabo, de
combinatie van werken, gezin en pabostudie sta ik je graag te woord. Dat kan per mail, of als je dat liever hebt, plan dan een afspraak. Dan bel ik jou!

Sylvia ten Bokkel

Sylvia ten Bokkel

Deeltijd pabo

Ik ben Sylvia ten Bokkel, studiecoach voor de eerstejaars studenten van de
vierjarige deeltijd opleiding en docent o. a. burgerschapsvorming. Ik beantwoord graag jouw vragen via de e-mail of een ingepland telefonisch gesprek. 
 

Kevin Kettering

Kevin Kettering

Voltijd pabo en zij-instroom

Ik ben Kevin Kettering, ik ben docent en proceseigenaar op Iselinge Hogeschool. Ik vertel jou graag alles over de voltijd pabo en de zij-instroom. Ik kan ook jouw individuele vragen over o.a. persoonlijke leertrajecten, gedrag- of leermoeilijkheden, financiën en vragen over de zij-instroom beantwoorden. 

Melline Huiskamp

Melline Huiskamp

Academische pabo

Hallo allemaal, mijn naam is Melline Huiskamp en ik ben docent pedagogiek/onderwijskunde op Iselinge Hogeschool. Daarnaast ben ik programmaregisseur van de academische pabo. Ik wil je erg graag meer vertellen over deze interessante variant van de pabo, dus neem gerust contact met me op! 

Henk Kip

Henk Kip

Decaan

Ik ben Henk Kip, decaan op Iselinge Hogeschool. Vanuit mijn rol als decaan kan ik jouw vragen over persoonlijke leertrajecten, buitenlandse diploma's, gedrag- of leermoeilijkheden en financiële vragen beantwoorden. 

Carolien van Riswijk

Carolien van Riswijk

Ad Pedagogisch Educatief Professional

Mijn naam is Carolien van Riswijk. Binnen Iselinge Hogeschool ben ik coördinator van de Ad-opleiding Pedagogisch Educatief Professional (een tweejarige hbo-opleiding in deeltijd). Wanneer je vragen hebt over de Ad-opleiding dan ben je bij mij aan het juiste adres!