We stellen ons even voor!

Onze docenten maken graag kennis met jou. Heb je al concrete vragen? Dan volstaat wellicht e-mailcontact. Mocht je nog in de orienterende fase zijn, plan dan een gesprek in met een docent. Hij/zij kan tijdens een beeldbel/telefoongesprek jou alles vertellen over de opleiding. De docent zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen. 

Kevin Kettering

Kevin Kettering

Voltijd pabo en zij-instroom

Ik ben Kevin Kettering, ik ben docent en proceseigenaar op Iselinge Hogeschool. Ik vertel jou graag alles over de voltijd pabo en de zij-instroom. Ik kan ook jouw individuele vragen over o.a. persoonlijke leertrajecten, gedrag- of leermoeilijkheden, financiën en vragen over de zij-instroom beantwoorden. 

Nikka te Koppel

Nikka te Koppel

Deeltijd pabo

Als je als aanstaande deeltijdstudent vragen hebt over je studiekeuze, mogelijke voorbereiding op de pabo, de
combinatie van werken en studeren, sta ik je graag te woord. Dat kan per mail.
Op www.iselinge.nl/deeltijdpabo vind je alle informatie over de deeltijdopleiding.

Sylvia ten Bokkel

Sylvia ten Bokkel

Deeltijd pabo

Ik ben Sylvia ten Bokkel, studiecoach voor de eerstejaars studenten van de
vierjarige deeltijd opleiding en docent o. a. burgerschapsvorming. Ik beantwoord graag jouw vragen via de e-mail of een ingepland telefonisch gesprek. 
 

Lizette de Man

Lizette de Man

Decaan

Ik ben Lizette de Man, decaan op Iselinge Hogeschool. Vanuit mijn rol als decaan kan ik jouw vragen over persoonlijke leertrajecten, buitenlandse diploma's, gedrag- of leermoeilijkheden en financiële vragen beantwoorden. 

Melline Vooijs- Huiskamp

Melline Vooijs- Huiskamp

Ad Pedagogisch Educatief Professional

Mijn naam is Melline Vooijs- Huiskamp. Binnen Iselinge Hogeschool ben ik programmaregisseur van de Ad-opleiding Pedagogisch Educatief Professional (een tweejarige hbo-opleiding in deeltijd). Wanneer je vragen hebt over de Ad-opleiding dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Engelbert Groen

Engelbert Groen

Schoolopleider

Mijn naam is Engelbert Groen en ik ben schoolopleider van kindcentrum Oersprong in Ulft. Op onze school ontvangen we alle studenten die de reguliere, academisch of deeltijd Pabo volgen. Daarnaast kun je op onze school ook studenten tegenkomen van het Graafschap College. Ik hoor van alle studenten terug dat de stage erg waardevol is. De stage begint al na een paar weken en door de stages in verschillende groepen, bouwen en scholen krijg je een goed beeld van wat het werk als leerkracht inhoudt.

Afhankelijk van de stage word je de eerste twee jaar geplaatst door het stagebureau. Op de opleidingsschool is de mentor van de groep je belangrijkste contactpersoon. In het derde en vierde jaar mag je solliciteren naar een geschikte plek op één van de bijna 100 opleidingsscholen in de regio. Wil je nog meer weten? Dan mag je altijd contact opnemen met mij.