Informatie voor werkgevers in het educatieve domein

Bent u werkgever in het educatieve domein dan vindt u op deze pagina alle informatie die u nodig heeft over het werven, aannemen en begeleiden van mogelijk personeel. Wij hebben de missie om niet alleen hoogwaardige educatieve professionals op te leiden, maar wij spelen ook een rol van betekenis bij de vitaliteit van de onderwijsbranche in onze regio. Het leraren- en directeurentekort in het primair onderwijs en de personeelstekorten in de kinderopvang vragen om goede samenwerking tussen opleidingsinstituut en werkveld. Voor meer informatie over alle onderwerpen die u op deze pagina vindt kunt u contact opnemen met Kevin Kettering via kevin.kettering@iselinge.nl. 

Welke routes tot het leraarschap biedt Iselinge Hogeschool

Voltijd pabo

Instroomeis: mbo4- of havo-diploma (of 21+-toets)
Duur: 4 jaar
Wanneer in dienst als leerkracht: na behalen diploma

Deeltijd pabo

Instroomeis: mbo4- of havo-diploma (of 21+-toets)
Duur: 2 tot 3,5 jaar afhankelijk van vooropleiding
Wanneer in dienst als leerkracht: na ...

Zij-instroom in het beroep

Ad-PEP naar pabo

Vacatures

Heeft u een vacature en wilt u onze (oud)studenten daarvan op de hoogte brengen? Plaats de vacature in de alumnigroep voor de pabo of de Ad-PEP (zie onderstaande buttons). U kunt de vacature ook mailen naar info@iselinge.nl. Dan zorgen wij voor publicatie. 

Een baan tijdens de voltijd pabo

Wij hebben goede afspraken met onze opleidingsscholen gemaakt over eht aanbieden van een betaalde baan tijdens het volgen van de voltijdpabo.