Gewoon Speciaal: in gesprek met Bart Heeling

Datum van verschijnen: 04-10-2022

Bart Heeling is leerkracht van een SO+ klas: cluster 4 in het speciaal onderwijs. Van leerkracht groeide hij uit tot internetberoemdheid; hij deelt dagelijks mooie, ontroerende en bijzondere momenten die hij meemaakt met zijn leerlingen en hun ouders. Met zijn verhalen weet hij menig onderwijsprofessional te raken: hij inspireert. Naast het delen van zijn verhalen op internet schreef hij een boek over wat hij meemaakte in zijn onderwijspraktijk.

Deze podcastaflevering werd opgenomen in de week van de educatieve professional op Iselinge Hogeschool. Het opnemen van deze podcast is een deel van het interactieve college dat hij gaf aan studenten en onderwijsprofessionals in het werkveld. Naast dat Bram – de host – in gesprek gaat met Bart, stellen de mensen in het publiek vragen. Vond je het leuk om terug te luisteren en zou je ook graag eens een interactief college willen van een inspirerende of interessante spreker? Mail dan naar podcast@iselinge.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek Gewoon Speciaal? Hieronder vind je de link naar de webshop.

Gewoon Speciaal: in gesprek met Bart Heeling

Contact

Bram Oonk

Bram Oonk is docent-onderzoeker op Iselinge Hogeschool. Hij is vakspecialist burgerschap en digitale geletterdheid en host van de podcast Het Schoolplein.

Bram Oonk

Bart Heeling

Bart Heeling is leerkracht van een SO+ klas cluster 4. Hierover schreef hij het boek Gewoon Speciaal.

Bart Heeling

Gerelateerde Producten