HR-meeting Ad-PEP

Een tekort aan (gekwalificeerd) personeel in uw kinderopvangorganisatie? Wij kunnen u helpen, zeker nu vanaf 15 januari 2022 een verruiming plaatsvindt van het percentage medewerkers in opleiding dat voor de groep mag staan!

Studenten van onze Ad-PEP, een tweejarige hbo-5 deeltijdopleiding tot Pedagogisch Educatief Professional, zijn (direct) inzetbaar waar de kinderopvang behoefte aan heeft: als gekwalificeerd pedagogisch medewerker, pedagogisch coach en/of beleidsmedewerker. Deze studenten voldoen aan de 3F-taaleis vanuit de wet IKK.

De Ad-PEP van Iselinge Hogeschool en het Graafschap College is ook nog eens uitverkozen tot de beste van Nederland. De opleiding is toegankelijk voor opscholers, omscholers en zij-instromers. Dus ook voor uw huidige medewerkers die de rol van pedagogisch coach of beleidsmedewerker willen uitvoeren. Extra aantrekkelijk is de mogelijkheid tot vergoeding van de opleidingskosten door het Achterhoekse Talentenfonds Opijver.

Tijdens een online informatiebijeenkomst op woensdag 12 januari van 09.00 tot 10.00 uur vertellen we u graag meer over de kansen die onze Ad-PEP opleiding biedt voor uw kinderopvangorganisatie!

Meld u hier nu snel aan voor deze gratis en voor iedereen toegankelijke online bijeenkomst!

  • Associate degree Pedagogisch Educatief Professional
Terug naar agendaoverzicht