Korte termijn gevolgen van lockdown voor onderwijs en toegang tot schoolgebouw

20-12-2021

http://www.iselinge.nl/coronavirusHieronder schetsen we de gevolgen van de huidige lockdown voor het onderwijs in deze week (21 t/m 24 december) en in de eerste week na de kerstvakantie (10 t/m 14 januari).

Onderwijsactiviteiten

Alle lessen van de pabo en de Ad-PEP zijn online, in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari. Naast de lessen geldt dit ook voor de overleggen en gesprekken. 

Opening van het gebouw

Vanwege de huidige lockdown is het gebouw van Iselinge Hogeschool tot en met vrijdag 14 januari 2022 beperkt geopend. We willen iedereen de mogelijkheid geven om goed te kunnen studeren. Bevind jij je in een kwetsbare situatie of heb je thuis geen goede mogelijkheid om te studeren? Dan kan je wel naar de hogeschool komen tot 17.00 uur, mits je je tenminste één dag van tevoren aanmeldt door een mail te sturen naar receptie@iselinge.nl. Vermeld in de mail je naam met dag en tijdstip waarop je naar school wilt komen. Het blijft mogelijk om bij het KCO leermiddelen te lenen en terug te brengen. Hiervoor geldt ook dat je dit een dag van tevoren per mail moet melden. Het gebouw is tijdens de kerstvakantie van maandag 27 december t/m vrijdag 7 januari gesloten. 

Vervolg na 14 januari

We volgen de coronamaatregelen op de voet en bekijken na de kerstvakantie hoe het onderwijs na 14 januari eruit mag komen te zien, ook bij de stageplekken. Zoals eerder gecommuniceerd, houden we rekening met de (on)mogelijkheden van het tijdig uitvoeren van opdrachten in de praktijk.


Voor meer informatie kijk op www.iselinge.nl/corona