Deelnemers Academische Werkplaats gezocht!

06-03-2020

Sinds een aantal jaren werken we gezamenlijk binnen de Academische Werkplaats aan allerlei praktijkvraagstukken. Studenten, leerkrachten, schoolleiders en docent-onderzoekers van Iselinge gaan samen aan de slag met beredeneerde, innovatieve onderwijsontwerpen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. In twee jaar tijd word je als werkplaatsdeelnemer expert op het thema van jouw werkplaats én kun je concrete materialen de school in brengen. 

Ook volgend jaar gaan nieuwe werkplaatsen van start. In de bijlage vind je praktische informatie over de Academische Werkplaats en een overzicht van werkplaatsen waar ruimte is voor deelname. Wellicht zit er een thema tussen dat past bij ontwikkelingen op jouw school of bestuur of bij jouw eigen interesses. We nodigen je dan ook graag uit om deel te nemen aan een werkplaats en de informatie te verspreiden onder je collega's! Denk hierbij niet alleen aan leerkrachten en schoolleiders, maar ook aan onderwijsassistenten en ib'ers. 

Neem contact op met dr. Rosanne Hebing, voorzitter onderzoeksbureau en docent-onderzoeker, 06-38632739, rosanne.hebing@iselinge.nl.