• Virtuele verkenning van Iselinge Hogeschool

  Welkom bij de virtuele open dag van Iselinge Hogeschool! Naast of vooruitlopend op de fysieke open dag kan je (alvast) informatie verzamelen en je laten inspireren. 

  Doorloop onderstaande stappen en ontdek van alles over onze hogeschool en de verschillende opleidingen. Er is een mogelijkheid voor een gesprek met een docent en/of student en je kunt filmpjes en voorbeeldlessen bekijken. Welkom bij Iselinge Hogeschool!

 • Stap 1:

  Welkom op Iselinge Hogeschool

  Allereerst kun je een digitaal kijkje nemen in de hogeschool. Het geeft een sfeerimpessie van hoe het is om te studeren op de hogeschool in Doetinchem.  

 • Stap 2:

  De opleiding

  Nu je een beeld hebt gekregen van de hogeschool vertellen we je graag wat meer over de opleiding die je kunt gaan volgen. We bieden de voltijd, deeltijd en academische pabo aan en de tweejarige hbo-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. 

 • Stap 3:

  Persoonlijk contact

  Onze docenten en studenten vinden het heel leuk om contact met jou te hebben. Ze vertellen graag alles over de opleiding, het beroep en de hogeschool. Het geeft jou de gelegenheid om al je vragen te stellen. We 'ontmoeten' jou graag. 

 • Stap 4:

  Bekijk voorbeelden

  Om je nog een beter idee te geven van wat je te wachten staat hebben we voorbeelden en verhalen verzameld. Neus er maar eens lekker doorheen. 

 • Stap 5:

  Aanmelden

  Je kunt jezelf digitaal aanmelden voor de opleiding. We vertellen je graag hoe dat werkt. Heb je eenmaal de keuze gemaakt om op Iselinge Hogeschool te gaan studeren, dan is het fijn als je je zo snel mogelijk aanmeldt. Dan hebben we voldoende tijd om de studiekeuzecheck goed te doen en heb jij voldoende tijd om je voor te bereiden op mogelijke toelatingstoetsen. Handig om te weten: je kunt je voor de start van het schooljaar ook weer kosteloos uitschrijven.